Punk's not dead. Visací Zámek a SPS vyrážejí na společné turné

Punk's not dead. Visací Zámek a SPS vyrážejí na společné turné 

Známka punku je jednoznačně nejoblíbenějším hitem kapely Visací Zámek, která se na české punkové scéně pohybuje už 36 let. Letos vyráží na společné turné s další pražskou punkovou stálicí – SPS. Turné FOREVER PUNK TOUR II. 2019 zahájí březnový koncert v KD Hlubočky u Olomouce.

Legendární společné turné Visacího Zámku a SPS se letos bude opakovat. Po úspěšné punkem nabité Forever punk tour I. se můžete těšit na pokračování. Avšak s nákupem vstupenek příliš neváhejte, vstupenky mizí rychlostí blesku.

Že bude turné velkolepé už víme, Forever punk tour I. bylo nabité skvělými koncerty, fanoušky a punkovou atmosférou. Jsme moc rádi, že si šňůru s SPS můžeme zopáknout,“ uvedl zpěvák Visacího Zámku Jan Haubert. Obě kapely se na koncerty pečlivě připravují, a jak obě připouští, možná dojde opět i na improvizovaná společná vystoupení.

První koncert turné se uskuteční 8. března v KD Hlubočky u Olomouce. V Praze kapely vystoupí 28. března v Paláci Akropolis. Společnou punkovou jízdu pak ukončí plzeňský koncert, který se odehraje 12. dubna v KD Šeříková.

„Letošní společné turné se přesouvá do větších sálů, takže to bude výzva pro obě party. Během prvního turné byly dobré ohlasy u fanoušků, že se jim tohle spojení líbí, a na posledním koncertě jsme se s Visacím Zámkem shodli, že by byla škoda to zase někdy nezopakovat,“ přiznal Jan Sklenář z SPS.

Celkem má Forever Punk Tour II. devět zastávek v menších i větších městech napříč celou republikou. Ceny vstupenek začínají na 275 Kč v závislosti na městě a lze je zakoupit v síti Ticketstream.

Foto: visaci.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!