Jak netradičně oslavit Valentýna v Praze? Stand-upem, létáním v tunelu i sportovně

Jak netradičně oslavit Valentýna v Praze? Stand-upem, létáním v tunelu i sportovně  

Už vám romantický film a večeře při svíčkách na svátek zamilovaných nic neříká? Pobavte se na Valentýna v hlavním městě úplně jinak – třeba zažijte stav beztíže ve větrném tunelu, pobavte se na stand-upech nebo si trochu zasportujte.

1. Prague Love Fest

Uhaste žízeň koktejly, pivem nebo vínem a k tomu si poslechněte známé české interprety. V areálu Pragovky vystoupí v předvečer svátku svatého Valentýna zpěvačka Olga Lounová i rapové trio PSH, ve čtvrtek 14. února potom interpreti Sharlota, Blakkwood nebo Refew. Dámy se navíc můžou těšit na módní přehlídku krejčovského salonu Loram. Prvních 300 návštěvníků čeká welcome drink a všichni dostají malé dárky. Akci moderuje herec Antonín Duchoslav s playmate Denisou Ayverdi.

2. Valentýnské bruslení

Užít si na svátek zamilovaných trochu sportu můžete od 17 do 20 hodin na Letenské pláni. Na ledové ploše si nejenom zabruslíte, ale budete se moci zúčastnit i soutěží nebo zhlédnout krasobruslařské vystoupení. Kromě toho bude připraven valentýnský fotokoutek, těšit se můžete také na stand-up Richarda Nedvěda či koncert skupiny Light & Love.

3. Xavier Baumaxa & Jazz-punk Trio

Zajděte si se svou polovičkou na Valentýna na koncert. Ve smíchovském Jazz Docku od 21 hodin zazpívá a zahraje písničkář Xavier Baumaxa se svou kapelou, kterou tvoří pianista Matěj Benko, kontrabasista Rasťo Uhrík a bubeník Ondřej Pomajsl. Poslechnete si originální texty protkané slovními hříčkami, narážkami na popkulturu, parodií na různé hudební styly a interprety a v neposlední řadě i úryvky z poezie Em Rudenka.

4. Kouzelná země

Už jen pár vstupenek zbývá na premiéru divadelní adaptace románu Noční práce spisovatele Jáchyma Topola, kterou 14. února uvede Stavovské divadlo. Autor čtenáře zavádí do české pohraniční vesnice během srpnové okupace 1968. Přijďte se naladit do zvláštní Topolovy atmosféry, kterou na jeviště přenesl režisér Jan Mikulášek. V hlavních rolí se objeví David Prachař, Matyáš Řezníček, Johanna Tesařová a další.  

5. Valentýnský hurikán

Už jste někdy na svátek zamilovaných zažili stav beztíže? Pokud ne, můžete to napravit na simulátoru volného pádu v Letňanech, kde máte každý možnost si 3 minuty zalétat ve větrném tunelu sám i společně se svým partnerem. Na celý zážitek si vyhraďte alespoň 1 a půl hodiny. Balíček je možné si zarezervovat na středu 13. a čtvrtek 14. února.

6. Jak sbalit ženu 2.0

Divadlo pod Palmovkou na svatého Valentýna hostuje v Divadle Horní Počernice s inscenací Jak sbalit ženu 2.0 podle stejnojmenné knižní předlohy Tomáše Baránka. Čeká vás komedie o technologii milostného lovu, vztazích mezi muži a ženami a stereotypech, které v nich panují. Hra je na domácí libeňské scéně vždy beznadějně vyprodaná, tak si s lístky pospěšte!

7. Valentýnský IMPROspeciál

Improvizační večer zabývající se láskou a milostnými vztahy chystá na 14. února Jazz klub Reduta. Nebude chybět improvizace romantická, dojemná, ale také ironická i lehce erotická na rozličná témata – kladů a záporů lásky, různých podob vztahů, rozkoší, touhy i úchylek. Dvouhodinovým speciálem provede (zadaná) moderátorka Mája.

8. Milostný dopis ženě, kterou nemilujeme

Z odlišného úhlu se na lásku a poznávání partnerů podívá během valentýnského večera pět performerů na dokumentárním představení v divadle Venuše ve Švehlovce. Divákům předloží obraz ženy, kterou všichni oslovili na internetové seznamce a zašli s ní na rande. Sestavili ho z inzerátů, e-mailů, SMS zpráv a samotných dojmů ze schůzky.

9. Underground Comedy Night Show

Zajděte na Valentýna místo do kina nebo restaurace do klubu Rock Café na oblíbenou Night Show. Skupina komiků z projektu Underground Comedy si pro vás připravuje vypointované vtipy a glosy na nejrůznější témata.

Foto Pixabay

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!