R3HAB po dvou letech opět vystoupí v klubu DupleX

R3HAB  po dvou letech opět vystoupí v klubu DupleX  

Po skvělém listopadovém vystoupení Martina Solveiga v DupleXu je tu další pokračování rezidentního eventu DupleX Presents. V sobotu 8. prosince se po dvou letech vrátí do Prahy jeden z nejlepších holandských producentů R3HAB, který se letos umístil na dvanácté příčce ankety DJ Mag Top 100 DJs.

Začátek jeho kariéry byl oceněn řadou průlomových klubových rekordů, dnes se jeho pozice ustálila na předních příčkách všech možných žebříčků. Debutové album Trouble, které vyšlo na podzim roku 2017,  bylo vydáno nezávisle na jakémkoliv labelu v rámci vlastní značky R3HAB Music.

Díky singlům Trouble, You Could Be a I Just Can't zůstává nepopíratelným důkazem, že R3HAB je spolehlivá známka klubového důvtipného popu. Aniž by přicházel o své fanoušky, drží si svoji jedinečnou identitu a energii. Jeho zvuk je někde uprostřed mezi klubovým soundem a komerčním pojetím klubového popu.

Kromě své vlastní produkce je R3HAB také světoznámý díky nespočtu remixů. Za svou kariéru již zvládl spolupracovat se jmény jako Rihanna, Justin Bieber, Lady Gaga, Bruno Mars, Zara Larsson a The Chainsmokers. V současnosti spolupracuje na dalších remixech umělců jako Rita Ora, 30 Seconds to Mars, Sigrid, Rudimental, Jessie Ware a spousty dalších. V roce 2012 začal také moderovat vlastní rozhlasový pořad nazvaný I NEED R3HAB na stanici SiriusXM.

Jako support DJs se představí rezidenti DupleXu – maďarský DJ a producent Chris Davies, turecký DJ John Noah a DJ NAMAAS. Celý line-up doplní také nejznámější polský DJ a producent Skytech.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Klub Duplex

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!