Vypsaná fiXa a Mňága a Žďorp se na podzim vydají na společné turné

Vypsaná fiXa a Mňága a Žďorp se na podzim vydají na společné turné 

Po pěti letech se znovu sejdou dvě kapely z české hudební scény, aby uspořádaly společné turné s názvem TugedrTůr 2018, které odstartuje na podzim tohoto roku v Třebíči. Obě kapely vystoupí celkem sedmkrát.

Pardubická Vypsaná fiXa a Mňága a Žďorp pocházející z Valašského Meziříčí jsou dvě kapely, které netřeba zdlouhavě představovat, jelikož patří mezi stálice české hudební scény. Vypsaná fiXa se dala dohromady v roce 1994 a Mňága a Žďorp ještě pár let dříve.

Za dobu svého působení si vytvořili věrné publikum, vydali několik hudebních počinů a objeli nespočet měst. Naposledy spolu vystupovali v roce 2013 a letos na podzim si to hodlají zopakovat. 10. listopadu započnout turné po českých klubech čítající celkem sedm koncertů.

S Mňágou se známe dlouho. Jsou to kámoši, a hlavně je to kapela, která funguje podobným způsobem, systémem a duchem jako my. Na minulé společné šňůře se ukázalo, že existuje plno lidí, kteří poslouchají obě kapely a tohle spojení jim po pěti letech, doufám, opět udělá radost,“ říká zpěvák skupiny Vypsaná fiXa Márdi.

Termíny:

10. 11. Třebíč – Roxy

16. 11. Čelákovice – KD

17. 11. Karlovy Vary – Lidový dům

23. 11. Čáslav – Hotel Grand

30. 11. Hradec Králové – Denoche

01. 12. Krnov – Kofola

08. 12. Havířov – Stolárna

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!