Poslední den Colours of Ostrava přinesl nemalá překvapení a velké finále

Poslední den Colours of Ostrava přinesl nemalá překvapení a velké finále

Šestnáctý ročník multižánrového festivalu v hornickém městě skončil. Třešničkou na dortu byl bezkonkurenčně norský DJ a hudební zázrak Kygo, který si pro návštěvníky přichystal nezapomenutelnou show plnou světel a pyrotechniky.

nehodnoceno
Líbí? Pošlete to dál...

Colours of Ostrava 2018Colours of Ostrava 2018

Sobotní a poslední den festivalu Colours of Ostrava přinesl dusno a horko a před sluníčkem se tak návštěvníci schovávali kde se dalo. Naštěstí prostory areálu v Dolních Vítkovicích nabízejí hodně míst, kde je stín. Bohužel každá stage byla na přímém slunci a z účinkujících, kteří vystupovali v tom největším parnu, se pot jen lil. Marpo & TroubleGang či Mig21 vědí své, přesto však dokázali vytvořit skvělou show. To platí i o velmi sympatickém, vousatém blues kytaristovi Seasick Stevovi.

Velmi milým překvapením byla africká zpěvačka Oumou Sangaré, která je doslova ztělesněním elegance a ženskosti. Její zpěv je opravdu pohlazení po duši. Na Arcelor Mittal se v poslední den představili ještě islandští GusGus a Ziggy Marley, kteří kupodivu nalákali větší počet návštěvníků Colours než Grace Jones na hlavní stage. Její koncert byl k tomu o víc jak dvacet minut opožděn a kvůli fixním časům se ztracený prostor na scéně nedal nahradit. Pro závěrečné finále letošních Colours si organizátoři vybrali norského DJe Kyga, který se stal třešničkou na dortu. Skvělá show plná emocí.  

Zdroj fotografií: Karolína Grofová

Další náhodné fotky z galerie...

Grace Jones, Colours of Ostrava 2018GusGus, Colours of Ostrava 2018 Seasick Steve, Colours of Ostrava 2018Colours of Ostrava 2018

|
90%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...