Kapela Slza vyhlíží novým singlem a netradičním videoklipem Nový obzory

Kapela Slza vyhlíží novým singlem a netradičním videoklipem Nový obzory 

Členové kapely Slza Petr Lexa a Lukáš Bundil zavzpomínali na dobu dospívání a videoklip k singlu Nový obzory natočili celý v dětském pokojíčku, který kamera snímala nezvykle od stropu. Píseň, jež na první poslech zaujme svěžím současným zvukem, je první spoluprácí s anglickým producentem Oliverem Somem.

Písnička Nový obzory vznikla v rámci projektu Nalaď se na školu. Podílel se na ní mimo jiné i Oliver Som. Ten nahrával např. se zpěváky Jamesem Bluntem či Robbiem Williamsem „Téma školy jsme uchopili v širším slova smyslu, a sice jako školu života. S trochou nadsázky jsme chtěli poukázat na to, že koncem studia naše vzdělávání nekončí. Důležité je poznávat nové věci a hledat impulsy, které nám otevírají nové obzory,“ poodhaluje kytarista Lukáš Bundil.

Ve videoklipu v režii Radima Věžníka sledujeme postavu Martina od narození až po 26. rok, kdy dokončuje studium na vysoké škole a stěhuje se. Kromě Petra si Martina zahráli další čtyři herci ve věku 1, 3, 6 a 10 let. „Všichni herci byli vybráni na základě mých fotek z dětství a podobnost byla neuvěřitelná, chvílemi jsme měl pocit, že cestuji v čase,“ směje se Petr.

 „Na základce se vlastně zrodila moje záliba ve videotvorbě. Vzpomínám si, jak jsme s kamarády o přestávkách točili na naše první mobily s kamerou vtipné scénky. Jednou jsme vyrobili hadrového panáka, navlékli jsme mu moje oblečení a natočili jsme, jak letí z okna. Zděšení učitelé v protější budově si mysleli, že jsem vyskočil já. Poznámku 'Petr před zraky učitelů předstíral, že skáče z třetího patra', jsem doma složitě vysvětloval,“ prozradil o svých školních letech zpěvák.

Kapela Slza se v poslední době stala velice populární. Tour Holomráz 2018 byla na jaře beznadějně vyprodaná a na podzim se vrací do regionů.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!