První den festivalu Colours of Ostrava přinesl nečekaný nářez v podání kapely N.E.R.D.

První den festivalu Colours of Ostrava přinesl nečekaný nářez v podání kapely N.E.R.D.

Mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava odstartoval za deštivého počasí, kdy nebylo koncertu, na kterém by lehce nesprchlo. Avšak ty největší hvězdy prvního dne měly i tak narváno.

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

Lucky Chops, Colours of Ostrava 2018Lucky Chops, Colours of Ostrava 2018

Areál Dolních Vítkovic se zpočátku plnil velmi pozvolna. Bylo znát, že počasí udělalo své a většina návštěvníků přišla až na hlavní hvězdy večera. Již teď je jasné, že tento ročník bude horko těžko překonávat ten předešlý. Ať už kvůli dešti či odpadnutí poměrně známé a úspěšné kapely London Grammar.

Největším překvapením prvního dne Colours of Ostrava byla bezkonkurenčně kapela N.E.R.D. Pharell William spolu s Chad Hugo a Shay Haley předvedli neskutečný nářez. Mnozí očekávali klasického Pharrella Williamse, avšak ten se tentokrát ukázal v úplně jiném světle. Po celodenním sychravém dni, kdy pláštěnky byly vyprodané do pár hodin, se mu povedlo pozvednout náladu a doplnit energii na další den pod mrakem. Na pódiu je po celou dobu doprovázela taneční skupina, ke které se v polovině koncertu přidala skupina fanoušků, jež si vybral sám Williams z davu.

Nezklamal ani britský písničkář George Ezra, který si s jistotou získal další srdce mnohých fanynek díky skladbě Hold My Girl a s písní Budapest dokázal zabodovat i u mužského pohlaví. Za zmínku samozřejmě stojí i synthpopoví Future Islands, buskeři Lucky Chops z newyorského metra, kteří to dotáhli až na velká pódia, zpěvačka Beth Ditto či elektroničtí HVOB. Českou hudební scénu reprezentoval R&B duo VR/Nobody či kapela Zvíře jménem podzim, ve které působí velmi nadaná česká violoncellistka Terezie Kovalová.

Zdroj fotografií: Karolína Grofová

Další náhodné fotky z galerie...

N.E.R.D., Colours of Ostrava 2018Future Islands, Colours of Ostrava 2018 VR/Nobody, Colours of Ostrava 2018N.E.R.D., Colours of Ostrava 2018

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...