Den fotbalu v Poličce uvede oblíbené české kapely, chybět nebudou Mandrage, Rybičky 48 nebo Kali

Den fotbalu v Poličce uvede oblíbené české kapely, chybět nebudou Mandrage, Rybičky 48 nebo Kali 

Muziku a sport spojuje dvoudenní hudebně fotbalový festival Den fotbalu, který proběhne šestého a sedmého července v Poličce. Zahrají zde oblíbené české kapely, kterými jsou například Rybičky 48, Mandrage, Doga nebo UDG. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení mnoha zajímavých interpretů české hudební scény.

Ačkoliv se jedná již o šestý ročník festivalu, v Poličce se bude konat teprve po druhé, a to na místě zdejšího stadionu. Oba dva dny bude hudba doplněna o fotbalové zápasy. Se svým týmem se může zúčastnit každý, stačí se jen včas zaregistrovat na stránkách festivalu. Hudební program je opravdu pestrý, vystoupí zde například Rybičky 48, Mandrage, Kali, Ektor, Walda Gang, UDG, Pekař, Poetika, Argema, Jakub Děkan & Band nebo Morčata na útěku.

Hraje se podle pravidel velké kopané mimo dodatky zmíněné na stránkách festivalu. Kapacita turnaje je čtyřicet týmů, zúčastnit se mohou všichni milovníci fotbalu, na věku ani na pohlaví nezáleží. Je ale nutné podat přihlášku a to do 25. července. Startovné činí tisíc korun.

Jednou z hlavních kapel festivalu jsou Mandrage, skupina, která se díky své chytlavé hudbě dostala do povědomí českého hudebního publika již dva roky po svém založení, a to především díky singlu Hledá se žena. V roce 2011 vydala kapela výraznou desku Moje Krevní Skupina, jejíž singly Šrouby a Matice či Františkovy Lázně se staly nesmírně populárními. Skupina Mandrage za svou dlouholetou kariéru získala velké množství prestižních ocenění. Pochlubit se mohou například cenou Anděl, Žebřík či cenami OSA.

Festival nabízí možnost kempování ve stanovém městečku, které se nachází v blízkosti areálu i turnajů. Pro návštěvníky s platnou vstupenkou je zdarma.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?