Festival Struny dětem nabídne nevšední hudební zážitky, workshopy a divadelní představení

Festival Struny dětem nabídne nevšední hudební zážitky, workshopy a divadelní představení  

V divadle Minor bude probíhat po celý víkend festival Struny dětem, kdy se dveře divadla otevřou nejen pro samotné děti, ale i pro jejich rodiče. Organizátoři si totiž připravili program, který zaujme i starší obecenstvo.

Ve dnech 23. – 25. 3. se uskuteční devátý ročník festivalu Struny dětem, který svým návštěvníkům slibuje velmi nabitý program. Na koncertním pódiu se představí nadějný český zpěvák, písničkách a busker Thom Artway, fenomenální violoncellistka Terezie Kovalová, která spolu s Tomášem Jamníkem povede Setkání u cella. Dále se můžete těšit na klavíristu Mateje Benka, kapelu The Fellas a další.

Kromě koncertů si organizátoři akce přichystali workshopy, divadelní představení a doprovodný program, jenž bude přístupný i kolemjdoucím bez předem zakoupených vstupenek.

Děti si v dílnách budou moci vyrobit například hudební nástroj, mandaly na podporu Linky bezpečí nebo si s malířem a sochařem Lukášem Bradáčkem mohou zkusit pouliční kreslení. Celý program naleznete na webových stránkách festivalu. Jednotlivé akce jsou prakticky rozděleny podle věkových kategorií. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Minor nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Minor

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!