Chytlavé popové melodie a nové EP. R5 lákají na pražský koncert

Chytlavé popové melodie a nové EP. R5 lákají na pražský koncert  

Do České republiky se na podzim vrátí poprocková kapela R5. Do metropole dovezou kromě své show i nové EP New Addictions.

Losangeleský band R5 tvoří čtyři sourozenci a jeden jejich kamarád. Společně začali hrát již před deseti lety, své debutové album Louder vydali ale až v září roku 2013. O dva roky později následovala druhá studiová deska, kterou pojmenovali Sometime Last Night. Kromě toho mají na svém kontě pět EP. Poslední z nich vyšlo v květnu, obsahuje pět nových písní a pro kapelu je údajně zlomovým. 

Skupina si totiž novou nahrávku s názvem New Addictions sama produkovala i nahrála v domácím studiu. “Cílem bylo, abychom každou písní vytvořili něco, co jsme nikdy předtím neslyšeli,” svěřil se Rocky Lynch, kytarista a hlavní producent desky. “A protože se jedná o první nahrávku, na které jsme pracovali převážně sami, bylo zapotřebí, aby všechny písně zněly stejně ostře a jasně jako od jiných producentů,” dodal. Fanoušci se ale opět dočkají chytlavých popových melodií, které jsou pro R5 tak typické.  

Nové EP vyjede kapela představit na živá vystoupení, během jejichž plánování nezapomněla ani na Prahu! Návštěvníci českého hlavního města se mohou na R5 těšit 4. října, kdy vystoupí v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou v prodeji v internetovém předprodeji za 690 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!