Skupina Jelen zveřejnila termíny podzimního turné. Představí na něm novou desku

Skupina Jelen zveřejnila termíny podzimního turné. Představí na něm novou desku  

Kapela Jelen se v současné době veze na vlně velké popularity. Před sebou má léto plné festivalových vystoupení a odpočívat nebude ani na podzim. To ji totiž čeká vydání nové desky a rozsáhlé Vlčí srdce Tour, které čítá hned šestnáct zastávek. Půjde tak o vůbec největší hudební šňůru v historii skupiny.

Na turné představí kapela Jelen své dlouho očekávané album. To bude teprve jejich druhým studiovým počinem. Deska vyjde 7. října a fanoušci na ní najdou i úspěšný singl Vlčí srdce, který je již nějakou dobu součástí nejen jejich koncertního setu, ale také éteru českých rádií. Některé další písně z nové desky představují během svých koncertů návštěvníkům již nyní.  

„Čas strávený ve zkušebně a ve studiu, při vzniku nového repertoáru, má svoje neopakovatelné kouzlo. Přesto čas, který pak spolu můžeme trávit na podiu je pro nás nejvíc. Vytváří se energie, které se slovy jen obtížně popisují. I proto naše koncertní aktivita neutuchá,“ těší se na další turné Jindra Polák, frontman kapely. Na něm je doprovodí, jak je již zvykem, zpěvačka Kateřina Marie Tichá. Tentokrát s nimi dorazí ale i charismatický básník David Stypka se svou kapelou Bandjeez.

Vlčí srdce Tour se stane největším koncertním turné kapely. Navštíví během něho patnáct českých měst i slovenskou Bratislavu. Jako první se mohou těšit na své vystoupení návštěvníci z Českých Budějovic 27. října. Nakonec si pak Jeleni nechali vystoupení ve Velkém sálu Lucerny. Lucerna Music Bar, kde vystupovali doposud, je už pro ně zkrátka malý.

Kapela Jelen je v současné době na sérii koncertů nazvané Jelen pod širým nebem. Její vrchol se uskutečnil na pražském Střeleckém ostrově, kam si ji přišlo poslechnout více než sto fanoušků. Návštěvníci se mohou těšit na Jeleny také třeba na vyprodaných Kryštof Kempech i na dalších festivalech – třeba Rock for Peoplu, Sázavafestu či Festivalu Okoř.

Termíny Vlčí srdce tour 2016:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!