Open Air Festival v Panenském Týnci se neúprosně blíží...

Open Air Festival v Panenském Týnci se neúprosně blíží... 

...přípravy vrcholí a již tento čtvrtek festival propukne. První den festivalu je navíc velmi sympatický tím, že je pro všechny návštěvníky zdarma jako ochutnávka. Nutno podotknout, že výběr interpretů nebude určitě chudší, těšit se můžeme na české kapely: Charlie Straight, Visací Zámek, Krucipüsk, Monkey Business…

Pátek už se rozjede v plném proudu na všech čtyřech scénách zhruba od druhé hodiny odpolední. Ani v pátek nezapomněli organizátoři na české interprety, mimo jiné uslyšíme: Toxique, Vypsanou Fixu, Xindl X, UDG, večer pak Wohnouty. Zahraniční hosty není asi třeba vůbec zmiňovat, úderem desáté hodiny večerní to rozjedou norští Röyksopp a hned po nich moji oblíbení Faithless z Velké Británie.

Hvězdy pátečního programu Open Air Festivalu Faithless a Röyksopp se rozhodly navíc nažhavit své fanoušky ještě před svým příjezdem a nabízejí možnost stáhnout si z oficiálních webových stránek nové skladby, a to zcela zdarma. Faithless dává ke stažení skladbu „Sun To Me“,  Röyksopp uvolnili novinku „This Space“.

Prospíme-li se ve zdraví do soboty, a čas máme opět až do lehce popoledního času, čeká nás opět smršť: 100°C, Už jsme doma, Dan Bárta, O5 a Radeček, Medvěd 009, Laura a její tygři a moje srdcová záležitost Psí vojáci! Ze zahraničních hostů uslyšíme večer The Kissaway Trail z Dánska, Kasabian a Kosheen DJs z VB.

Za pozornost stojí určitě i bohatý doprovodný program festivalu, kde můžeme na chvíli zklidnit tělo i duši a zajít si třeba na autorská čtení nebo divadelní představení. Osobně mě zaujalo představení Divadla v Celetné Růže pro Algernon. Co dodat, uvidíme se v Panenském Týnci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!