Co se chystá na jubilejním 18.ročníku festivalu Benátská noc?

Co se chystá na jubilejním 18.ročníku festivalu Benátská noc? 

Speciální technika pro vystoupení Kabátů, největší hity Garryho Moora a mnoho dalšího čeká na návštěvníky jubilejního 18.ročníku festivalu Benátská noc (29.7.-1.8.). Na čtyřech podiích se zde sejde na 100 našich i zahraničních skupin a intepretů. Navíc, předpověď počasí slibuje příjemné počasí….

Jubilejní 18.ročník festivalu Benátská noc v malebném a příjemném travnatém areálu u řeky Jizery už se blíží. Zbývají necelé dva týdny do jeho začátku.

Organizátoři už začali s přípravami areálu, staví zázemí….. Už ve čtvrtek dopoledne (29.7.) proběhne neveřejná zkouška vystoupení skupiny Kabát, jež zde odehraje jediné exkluzivní letní festivalové vystoupení.

Pro ně se připravuje speciální pódiová a zvuková technika tak, aby byl zážitek z jejich koncertu dokonalý.

Známý už je také hudební set Garryho Moora, který zde zahraje svoje největší hity.

Vstupenky jsou stále k dispozici v předprodejích za výhodnější cenu, stejně tak jako jízdenky na speciální Maloskalský Expres vypravovaný jenom a pouze pro fanoušky a návštěvníky festivalu (z Prahy Libně do Malé Skály a zpět).

Navíc stále existuje možnost koupě jednodenní vstupenky v předprodeji, ke které obdržíte zdarma i vstup na nedělní program.

Na čtyřech pódiích se zde sejde na 100 našich i zahraničních skupin a interpretů, mezi nimiž nebudou chybět například Richard Müller, MIG 21, Anna K, Tomáš Klus, Slade, Krokus, Stratovarius, The Answer, Die Happy, Sirenia, Nightwork, Miro Žbirka, Vypsaná Fixa, Kamil Střihavka, IMT Smile a další.

Program už by neměl doznat zásadních změn, na webových stránkách www.benatskanoc.cz se každý pohodlně zorientuje podle interaktivní mapky a najde všechny důležité informace.

I letos se mohou návštěvníci těšit na autogramiády s umělci.

Naplánován je i tradiční fotbálek, neckiáda na vlastnoručně vyrobených plavidlech a novinkově i bungee jumping ze 60m vysokého jeřábu za výhodnou festivalovou cenu. Rozšířeny budou i služby pro rodiny s dětmi.

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!