Desperados High Jump 2015 nabízí nejen vrcholové sportovní zážitky a pohodu u vody

Desperados High Jump 2015 nabízí nejen vrcholové sportovní zážitky a pohodu u vody 

Máte rádi léto, vodu, hudbu a dechberoucí sportovní výkony? V tom případě pro vás máme další tip na neobyčejnou prázdninovou akci. Na přelomu července a srpna se totiž uskuteční již šestnáctý ročník Desperados High Jump 2015, na kterém předvedou své dovednosti ti nejlepší skokani cliffdivingu na světě.

Otevřené mistrovství České republiky ve skocích do vody ve volné přírodě se uskuteční v pátek 31. července a v sobotu 1. srpna v žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami. Připraveny jsou závody ve skoku z 12 a 16 metrů. Skokanské můstky budou umístěny přímo na skále lomu. Kromě toho nebude chybět exhibice na 5metrové houpačce a skoky z vysokozdvižné plošiny, která dosahuje výšky až 32 metrů. Právě skoky z této plošiny bývají vrcholem každého ročníku. Vaší pozornost bezesporu přitáhne také série skoků placáků, o kterou se postarají především skokani z Německa. V jejich čele se představí Christian Elvis Guth, světový rekordman skoku placáku ze 43 metrů.

Kromě skoků se však mohou návštěvníci těšit také na bohatý hudební program. Kromě DJs, kteří budou obstarávat muziku u skokanských můstků, se mohou návštěvníci těšit na dvě hudební scény. Na nich během celého víkendu vystoupí interpreti jako Prago Union, Mydy Rabycad, Hentai Corporation, Smack, DJ Vec, Fast Food Orchestra a mnoho dalších. Samozřejmostí bude také pohoda u vody, dostatek barů s nejrůznějšími drinky i stanové městečko.

Ale to stále není všechno! Připravuje se totiž také bohatý doprovodný program. V okolí lomu bude připraveno mnoho aktivit, které si budou moci vyzkoušet i samotní návštěvníci. „Asi nejzajímavějším bodem doprovodného programu, bude exhibice několikanásobného mistra světa a vítěze závodu X-Games, freestyle motokrosaře Libora Podmola. Spolu s ním bude vzduchem létat také Martin Koreň,“ lákají organizátoři akce. Návštěvníci se mohou těšit také na parkurové vystoupení či na flyboard, díky kterému se lze volně vznášet nad vodou.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketstream. V současné době je seženete za zvýhodněnou cenu 640 korun. Od konce června se cena zvedne na 800 korun. Lístky si budete moci koupit i přímo na místě v den konání. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!