designSUPERMARKET

designSUPERMARKET 

Zapomeňte na předvánoční honičky v přeplněných supermaktech! Načerpejte po letech bloudění šedými regály novou inspiraci! Navštivte designSUPERMARKET a užijte si předvánoční náladu i radost z nákupu dárků pro své blízké.

Třetí ročník designSUPERMARKETU proběhne tentokrát 10.-13. prosince v Perlové ulici č. 5. v Praze. Tato neformální prodejní přehlídka designu je zajímavá tím, že umožňuje tuzemským i zahraničním designerským studiím, jednotlivým tvůrcům a studentům prezentovat své výrobky a přiblížit tak svoji tvorbu a nápady široké veřejnosti. Od podobných výstav se odlišuje především tím, že vystavované kousky si mohou návštěvníci za dostupné ceny na místě zakoupit. DesignSUPERMARKET láme mýtus, že originální věci jsou zároveň věcmi nedostupnými.

 Na letošním designSUPERMARKETU budeme mít možnost sehnat a vidět nábytek, doplňky do bytu, porcelán, sklo ale třeba i plakáty. Ochuzen nebude ani váš šatník, pro který získáte novou inspiraci v podobě širokého výběru módních kousků, šperků, tašek ale i ozdobných placek. Svoji tvorbu představí celkově 50 studií plus "fresh" market samostatných tvůrců, kteří zatím neprezentují celou kolekci. Nově bude součástí čtyřdenního marketu otevřeno i knihkupetství zaměřené převážně na design, grafiku, architekturu a umění.

Máte-li už dost masového zboží a přejete-li si sehnat opravdu originální dárek, pak byste si určitě neměli návštěvu prosincového designSUPERMARKETU nechat ujít.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!