Nejvtipnější dárky k Valentýnu

Nejvtipnější dárky k Valentýnu 

Vtipných dárků k svátku všech zamilovaných jsou plné obchody. Nejrůznější přáníčka, plyšáci, trička s vtipnými hláškami apod. Jsou ale i vtipné dárky, které jsou nejen originální a úsměvné, ale obradovaný si je opravdu užije.

Jsou to vtipné zážitky, které můžete věnovat v podobě dárkového poukazu. A jaké jsou ty nejlepší? Hledali jsme v zážitkové agentuře ESENNCE.cz.

  1. Pasení ovcí v Beskydech. „Pojďme žít do hor miláčku, hodíme všechno za hlavu a budeme pást ovce.“ Takhle nějak byste mohli uvést dárek, který z obdarovaného udělá na jeden den pastevce oveček ve východomoravských Beskydech.

  2. Povolávací rozkaz: Zpátky na vojnu. Zážitek, který udělá i z chlapce opravdové muže. Ať už nefalšovaný vojenský výcvik dostane absolvent povinné vojenské služby nebo někdo z mladších ročníků, tenhle adrenalin si dozajista užije.

  3. Drbání. V dnešní době je už možné téměř cokoliv. Třeba darovat profesionální drbání zad. Příjemný zážitek z netradiční masáže ocení všichni požitkáři.

  4. Koupel v pivu. Ideální dárek z lásky pro všechny pivaře, jejichž snem je míst piva tolik, že se v něm dá koupat. Pivní lázeň sice nedoporučujeme ochutnávat, ale relaxace je to nadmíru příjemná. K ochutnávání dostanete během koupele neomezený přísun pravého točeného. Pivní lázně najdete v Čechách i na Moravě, stačí vybrat ty vám nejbližší.

- INZERCE

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!