Hlasy jsou zpátky! Richard Müller a Fragile přijíždí na českou část turné

Hlasy jsou zpátky! Richard Müller a Fragile přijíždí na českou část turné  

Na konci listopadu se konečně přehoupne turné Richarda Müllera do své české části. Pokračování veleúspěšné tour Hlasy z minulého roku na několik dní opouští Slovensko a přijíždí potěšit i české fanoušky. Ti se mohou opět těšit nejen na výjimečný hlas Richarda Müllera, ale také na skvělou vokální skupinu Fragile.

Legendární slovenský zpěvák Richard Müller zahájil spolupráci se skupinou Fragile již minulý rok. Vyjeli na společné turné a vydali velice speciální desku HLASY, která obsahuje 13 Müllerových skladeb v úpravě a cappella, tedy bez použití jediného hudebního nástroje. Tento projekt se stal velmi úspěšným. Hlasy beznadějně vyprodávaly i velké sály, prodalo se přes 16 tisíc alb a ohlasy fanoušků byly velmi pozitivní. A tak se rozhodli Richard Müller i formace Fragile projekt zopakovat.

Proto již na konci září odstartovalo na Slovensku v rámci projektu další turné, během kterého zavítají slovenští zpěváci opět i ke svým českým sousedům. Kromě toho byla vydána deska HLASY 2, která obsahuje nejen záznam z koncertu, ale také studiové album s hity jako „Hluk“, „Baroko“, „Rieka“ či „Mama“ – všechny samozřejmě v jedinečném pojetí bez nástrojů. A ačkoli není současné turné ještě u konce, je již nyní jasné, že se úspěchu z loňska hravě vyrovná.

Česká část turné Hlasy 2 odstartuje 30. října v Brně v Kulturním centru Semilasso. Následně se odehraje ještě dalších deset koncertů – mimo jiné také v Praze, Plzni, Olomouci či Kladně. Na mnoha místech zbývají již poslední volné vstupenky. Pro velký zájem byl proto přidán v Brně ještě jeden termín koncertu. Ve čtvrtek 30. listopadu se tedy uskuteční hned dvě představení – jedno v 17:00, druhé v 19:30.

Pokud máte zájem zažít toto neobyčejné spojení na vlastní kůži, neváhejte zakoupit vstupenky na internetovém předprodeji. Volná místa totiž mizí závratnou rychlostí. Ceny lístků se pohybují od 490 korun až ke dvěma tisícům.

České koncerty:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!