Slavnosti pivovaru Uherský Brod 2017

Slavnosti pivovaru Uherský Brod 2017

Adresa:

Uherský Brod, Neradice 369

Termín: 5.8.2017
Vstupné:

190

5srpen sobota 15:00

Žánr: festivaly


K létu a pivu neodmyslitelně patří také festivaly a koncerty pod širým nebem, a tak Pivovar Uherský Brod přichází s dalším ročníkem tradičních slavností pivovaru. Ty se odehrají v sobotu 5.8 a obohatí je koncerty Horkýže Slíže nebo Škwor.

Každoroční akce má v regionu letitou tradici a je spojena s unikátní atmosférou pivovarského prostředí a přilehlého parku s vysokou návštěvností. Tu podtrhují kromě koncertů zážitky z jinak nepřístupných prostor. "Letos mám z programu obzvláště radost, protože návštěvníkům opět přivážíme kvalitní interprety. Zrovna Horkýže Slíže a Škwor nás měli historicky nejúspěšnější koncerty. Akce ale není jen o hudbě, samozřejmě se hosté mohou těšit na uherskobrodská piva i v nefiltrovaných variantách a oblíbené exkurze", upřesňuje obchodní ředitel pivovaru Tibor Nechala.

Program kromě dvou zmíněných hvězd nabídne další lahůdky. Kromě tradičních Lofošů, kteří zahrají na nádvoří pivovaru, dojde na hlavním podiu i na další kapely jako oblíbené UDG nebo partičku s vyloženě pivní tématikou a oslavou pětadvacetiletého výročí, Alkehol. Celý večer pak uzavře vystoupení mladíků ze Street 69.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Uherský Brod

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slavnosti pivovaru...

Vila VyšehradLuhačovice (12.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (12.8 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (13 km)