Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mig 21 – Album tour 2014

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 7.11.2014

7listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Veselá a novou deskou okořeněná podzimní veselice vás čeká v pátek 7.11.2014 ve Zlíně Pobavit a strhnout vás k taneční náladě přijedou skvělí MIG 21!!

Veselá a novou deskou okořeněná podzimní veselice vás čeká v pátek 7.11.2014Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově. Pobavit a strhnout vás k taneční náladě přijedou skvělí MIG 21!!

          Skupina vznikla v roce 1998, kdy se Jiří Macháček, svérázný to zpívající herec anebo chcete-li, v divadle a filmu hrající zpěvák, v Café Konvikt setkal s trojicí Tomáš Polák, Pavel Hrdlička a Honza Hladík. V srpnu toho roku se ke čtveřici přidal i člen poslední, Tomáš Kurfürst. Debutové album Snadné je žít vyšlo v roce 2001 a těšilo se nebývalé přízni posluchačů a rádií. „Když ti vítr napne plachtu, když ti plachta popožene jachtu, když ti jachtou jízda dodá klid…,“ valilo se dlouhé měsíce z éteru. O rok později natočili druhou desku s názvem Udělalo se nám jasno. Pilotní singl „Tančím“ nenechává nikoho na pochybách o tom, že recese v jejich podání není nikdy dost! Zatím poslední řadové album  Pop Pop Pop vyšlo v roce 2004 a po něm v letech dalších nahrávali jen samostatné písně. V roce 2013 dochází k obměně na postu baskytaristy, Tomáše Kurfürsta zde nahrazuje Adam Stivín.

          Pro letošní rok si Migové po deseti letech připravili překvapení ve formě nového studiového CD. Jmenuje se ALBUM a kromě úplných novinek obsahuje také všechny krásné hity z doby nedávno minulé. Práce na ALBU vrcholila v horkých letních dnech tak, aby deska mohla být vydána v září. Ovšem její první ochutnávku s názvem „Diskobůh“ už jste, právě v období léta, mohli zaregistrovat. Autorem textu je (ostatně jako u všech ostatních skladeb kapely) Jiří Macháček a hudby Tomáš Polák.

  Kapela si vytvořila od svého založení díky svému netradičnímu hudebnímu pojetí velké zázemí svých příznivců. Často bývá oceňován jejich výtvarný projev a jako jedna z mála skupin na svých koncertech klade důraz kromě videoprojekcí také na scénografii.

Podzimní ALBUM TOUR a další vypalovačky od MIG 21 si nezapomeňte přijít poslechnout a užít v pátek 7.11. 2014 ve 20:00 do Masters of Rock Café ve Zlíně. Těšíme se na vás!!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mig 21 – Album tour...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)