Galerijní a muzejní noc v Památníku T. Bati

Galerijní a muzejní noc v Památníku T. Bati

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 2570

Termín: 24.5.2024
Vstupné:

0 Kč

24květen pátek 19:00

Žánr: ostatní akcemuzejní noc historie


Také letos otevře své dveře ve večerních hodinách a se vstupem zdarma Baťův Památník v rámci Galerijní a muzejní noci ve Zlíně, a to už v pátek 24. května. Zájemci si mohou přijít v čase 19:00–23:00 užít večerní atmosféru nasvíceného interiéru této funkcionalistické stavby.

Vydejte se za mimořádnou architekturou a nenechejte si ujít výjimečnou příležitost zažít po setmění prostor Památníku, který si budete moci projít individuálně bez výkladu. Bezplatný vstup platí od 19:00 do 23:00 – po celý večer bude Památník návštěvníkům volně přístupný (pro vstupenky není potřeba směřovat do Infopointu).

K příležitosti konání Galerijní a muzejní noci bude zřízena i speciální linka MHD historickým autobusem, která účastníky zaveze až k Památníku Tomáše Bati. Historické vozidlo dopraví cestující zdarma i do dalších míst a institucí, které jsou do akce zapojeny.

Přes den probíhají v Památníku standardní komentované prohlídky v každou celou hodinu od 10:00 do 17:00 (včetně) se vstupným dle běžného provozního režimu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Galerijní a muzejní...

Villa MemoriesZlín (6.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.8 km)