Filmový uzel Zlín, Zlín

Filmový uzel Zlín

Zlín, Filmová 689

Není tu akce, kterou Filmový uzel Zlín pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Ohodnoť místo
  • filmovyuzel.cz

Filmový uzel Zlín je jedinečné filmové, kulturní, vzdělávací a produkční centrum, které bylo na podzim roku 2016 otevřeno v areálu filmových ateliérů ve Zlíně na Kudlově.

Na návštěvníky čeká působivá expozice o historii a osobnostech filmových ateliérů, multifunkční galerie pro umělecké výstavy a akce, několik výtvarných animačních dílen pro workshopy animace, kinosál, stylová filmová kavárna, a také zábavné patro nazvané Tvořivý chlívek. V něm se děti hravou formou seznamují se základy animace a dozví se, jak se hlavní hrdina příběhů O prasátku Lojzíkovi dostane z knižní předlohy až do nového seriálu, který tvoří tým profesionálních animátorů přímo ve studiu ve čtvrtém patře.

Filmový uzel Zlín je veřejnosti otevřen po celý rok. Pravidelně zde probíhají workshopy animace, exkurze a komentované prohlídky pro školy a školky. Děti, dospělí i senioři tvoří pod vedením lektorů vlastní krátké snímky. Děti se také účastní příměstských táborů a pravidelných kurzů animace, během kterých si také snímky samy ozvučí a nadabují a následně je v kinosálu promítnou rodičům.

Součástí programové nabídky během roku jsou i různé kulturní akce, besedy, vernisáže nebo hravá autorská čtení pro děti.



Filmový uzel Zlín a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Filmový uzel Zlín: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!