Přejít na stránky Ticketpro.cz

Gospelové vánoce 2012: Justin Blair

Adresa:

Zlín, Sadová 149

Termín: 30.11.-0001

1leden čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyjazz


Letošní tradiční turné vyslanců černé Ameriky, gospelových zpěváků, přivede do České republiky soubor přímo z kolébky jazzu a gospelu – z legendárního WASHINGTONU. Soubor „THE SOULFUL GOSPEL SINGERS“ vede jeden z nejlepších gospelových zpěváků světa - slavný JUSTIN BLAIR.

V předvánoční čas je každý Čech i Moravan naplněn touhou, ještě před rodinnými Vánocemi, navštívit koncert – nejraději v historickém chrámu – kde budou znít vánoční koledy, duchovní písně a bude vládnout neopakovatelná nálada přicházejících Vánoc. To vše v plné míře přináší tradiční turné gospelových zpěváků černé Ameriky, které Pragokoncert již dvanáctým rokem pořádá v průběhu prosince.

„Gospelové Vánoce“ v podání předních černošských sólistů a instrumentalistů ohromily svými výkony publikum v Praze, Brně, Ostravě, Opavě, Plzni, Jihlavě, Hradci Králové, Pardubicích, na Velehradě, v Havířově, Karviné, Českých Budějovicích, Olomouci, ve Zlíně a řadě dalších měst.

Letošní tradiční turné vyslanců černé Ameriky, gospelových zpěváků, přivede do České republiky soubor přímo z kolébky jazzu a gospelu – z legendárního WASHINGTONU.

Soubor „THE SOULFUL GOSPEL SINGERS“ vede jeden z nejlepších gospelových zpěváků světa - slavný JUSTIN BLAIR.

The Soulful Gospel Singers je gospelový soubor složený z elitních gospelových zpěváků pocházejících z Washingtonu. The Soulful Gospel Singers posbíral mnoho ocenění po celých Spojených státech a v regionu Washington DC je považován za nejlepší gospelový soubor vůbec. Respekt si svými pěveckými výkony získali na domácí i mezinárodní půdě a jejich jedinečný styl a nasazení unáší návštěvníky koncertů na nezapomenutelnou cestu.

4 špičkoví zpěváci – Lauren Nicley (soprán), Tamara Fingal (alt), Anna Brown (alt) pod vedením sbormistra Justina Blaira (tenor) a za klavírního doprovodu Rylanda Andersona – to jsou The Soulful Gospel Singers, které mnozí hudební odborníci nazývají jako „Next Great Gospel Singers“ naší generace. Jejich gospelový repertoár obsahuje hlavně klasické gospelové skladby jako „Joshua Fought The Battle of Jericho“, „Oh When The Saints“, „Let The Church Amen“, „Oh Happy Days“ a mnoho dalších.

The Soulful Gospel Singers často koncertují také s výherci Grammy Award jako jsou Richard Smallwood, Donald Lawrence, Marvin Sapp, Ce Ce Winnans a mnoho dalšími. Agentura Pragokoncert přiváží premiérově do ČR The Soulful Gospel Singers, aby i tuzemskému publiku předali svůj vzkaz - „poslání je v hudbě“.

Čeká vás strhující vystoupení těchto umělců z USA!

Celé vystoupení je velmi impulsivní a také intenzivní. Zažijete neopakovatelnou a pohodovou atmosféru, kterou si po předvánočním shonu přinesete až domů pod váš vánoční stromeček. Nenechte si proto tento jedinečný a neopakovatelný zážitek ujít a přijďte na večer plný pohody a nádherných tónů, který se tentokráte uskuteční těsně před Vánocemi.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gospelové vánoce 2012:...

Villa MemoriesZlín (5.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.2 km)