UDG - jarní turné 2024

UDG - jarní turné 2024

Adresa:

Třebíč, Kpt. Jaroše 736/6

Termín: 13.4.2024
Vstupné:

490 Kč

Žánr: koncertypop rock tour jarní tour Třebíč

Umělci: UDGPekař


13.4. Třebíč, Roxy + Pekař

Oblíbená ústecká rocková parta UDG vyrazí na jarní klubové turné napříč Českou republikou. Začíná 16. března v Rokytnici a čítá celkem 11 zastávek, mezi kterými nechybí například Plzeň 6.4., Brno 11.4. nebo pražský koncert v Lucerna Music Baru 18.4.

“V rámci jarního turné zahrajeme průřez naší tvorbou včetně písniček z posledního alba Přístav. Ve zkušebně už ale pracujeme na nových věcech, nastal totiž čas se pustit do další práce, na kterou se opět těšíme - i po více něž 20. letech a 6. studiových albech,” prozrazuje s úsměvem zpěvák Petr Vrzák.

Jako speciálního hosta si kapela pozvala talentovaného zpěváka a skladatele Pekaře alias Petra Tomse. “S Pekařem a jeho kapelou jsme již jedno turné jeli. Jelikož kluci jsou super parta a poslední společné turné byla slušná párty jízda, rozhodli jsme se to zopakovat,” těší se bubeník UDG Tomáš Staněk.

K poslednímu šestému albu Přístav kluci vydali celkem 4 videoklipy - Parfémy, Plachty, Ještě jednou a Někam ven. Album kapela pokřtila v roce 2022 ve zcela vyprodaném Foru Karlín a poté objela Českou republiku v rámci několika klubových turné, z nichž většina zastávek byla kompletně nebo téměř vyprodaná.

Historie kapely sahá až do roku 1996, kdy se spolužáci z ústeckého gymplu Jugi (Tomáš Staněk) a dvojčata Petr a Pavel Vrzákovi začínají potkávat na zkouškách ve sklepě u Vrzáků doma. Další roky jsou ve znamení personálních...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

7červen pátek 18:00

Škwor Sobě věrnej Tour

, Březinovy sady 4733/16 Koncert

24červenec středa 20:00

Queenie 2024

, Březinovy sady Ostatní

Ubytování v okolí akce UDG - jarní turné 2024

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (34.8 km)

U ProkopůŘásná (36.2 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (37.4 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?