Připravte se na dva nezapomenutelné dny, pátek 12. července a sobotu 13. července 2024, kdy zábavní park Šikland na Vysočině znovu ožije.

V BLUE STYLE ARÉNĚ se představí hvězdní umělci jako Eva Burešová, Pokáč, Slza, O5 a Radeček, Tereza Balounová, Olga Lounová, Lunetic, Holki a mnoho dalších. Na dětském pódiu vás čeká pestrý program plný zábavy – vystoupí Míša Růžičková, BibiBum, Maxim Turbulenc, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o., Divadlo Láry Fáry a další.

V Blue Style Relax zóně, aquaparku a stylovém westernovém městečku se můžete těšit na spoustu legrace a relaxace. Po celou dobu festivalu vás budou doprovázet známé osobnosti z televize Prima a Rádia Kiss. Těšit se můžete na autogramiádu a meet&greet s oblíbenými herci, nejen ze seriálu ZOO.

Přijďte se nechat pohltit rodinnou atmosférou plnou skvělé hudby, zábavy a nezapomenutelných zážitků, které si odnesete z BLUE STYLE PRIMA FESTU 2024!

Slza o sobě dala poprvé vědět před rokem, kdy veřejnosti představila debutový singl Lhůta záruční. Ten se záhy stal hitem a zařadil se mezi nejúspěšnější videa na YouTube (více než 10 milionů zhlédnutí, což je na české...
Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Zvole nad Pernštejnem

Podobné akce

Naše tipy...

Akce na Jiný den?