Malá inventura – Jihlava

Malá inventura – Jihlava

Termín: 10.10.2019 12.10.2019
Vstupné:

120 Kč, snížené 80 Kč / 1 představení

10říj - 12říj celý den

Žánr: vysočina jihlava divadlo festival podzim


Přehlídka nejaktuálnějších premiér, která domácím i zahraničním profesionálům slouží jako orientační bod ve světě nového divadla, nastavuje zrcadlo tvůrcům a reflektuje vývoj a tendence nového divadla v České republice. 

PROGRAM:

Čtvrtek, 10. října

Zdání klame – Studio Hrdinů

V monologu o touze po absolutní umělecké dokonalosti režiséři akcentovali především silnou a až autobiografickou linii, ve které má hlavní roli umělec zahnaný do lidské i umělecké slepé uličky. Vede sebezničující zápas s osamělostí a je paralyzován nedosažitelným perfekcionismem, který despoticky žádá i po svém okolí. Role dvou starších bratrů- herce a artisty ve své interpretaci Bernhardovy hry Horák s Pěchoučkem záměrně svěřili herci jednomu. Kromě něj vystupuje v představení ještě postava symbolická, reprezentující ženský element a přicházející ze světa fyzického divadla. 

Pátek, 11. října

19:30    Poledne – Divadlo Continuo

Inscenace spojující dokumentární divadlo o událostech, které následovaly po demonstraci 25. srpna 1968 proti okupaci Československa vojsky, a výtvarné divadlo neodbytných obrazů, inspirovaných poezií Natalie Gorbaňevské, Vadima Deloneho a dalších básníků sovětského disentu 60. a 70. let.

21:30    Slam poetry

Sobota, 12. října

16:00    Poutníci po hvězdách – FysioART (Hana Strejčková a kol.)

Poutníci po hvězdách je interaktivní divadelní představení pro všechny malé i starší diváky, kteří se nebojí vydat za svým snem a dobrodružstvím. Vypráví o síle přátelství a touze najít své místo na zemi.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Jihlava Akce v obci Jihlava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Malá inventura –...

Zámek ÚsobíZbilidy (14.4 km)

U ProkopůŘásná (24.4 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (26.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?