Faust Fest

Faust Fest

Termín: 28.4.2018
Vstupné:

180 - 280

28duben sobota 13:00

Žánr: koncerty


Několik z mnoha důvodů, proč přijít na Faust Fest: Užijete si jeden z prvních jarních koncertů pod širým nebem v krásném prostředí řevnického lesa. Uslyšíte hudbu plnou energie i poezie v podání kultovních i mladších kapel české alternativní rockové scény. A v neposlední řadě - podpoříte dobrou věc!

Zahrají kapely: The Plastic People of the Universe - New Generation J.H.Krchovský & Krch-off band Ýmo Mihai Svatá Kráva Kočkolit Flygy Tars Asstma Cíl benefice: Výtěžek z festivalu bude použit neziskovou organizací Hiporehabilitace Jupiter z.s. na budování podmínek pro vytvoření chráněných pracovních míst.

Organizace se zabývá animoterapií, rehabilitací osob zdravotně postižených a vzděláváním dětí, a to především pomocí pozitivního působení koní. Zaměřuje se výhradně na metodu přirozené komunikace s koňmi a styl ježdění, známý pod názvem „Horsemanship“. Cílem pro blízkou budoucnost organizace je, rozšířit pole působnosti o další aktivity a v rámci toho zaměstnávat osoby s duševním onemocněním. Jejich odvedená práce by byla nejen užitečnou pro Jupiter i pro ně samotné, ale také ozdravnou pro všechny zúčastněné.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Řevnice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Faust Fest

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (5.2 km)

Relax Pohoda HouseLoděnice (14.2 km)

Rezidence V ParkuDrhovy (14.2 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (4.6 km)
Vodní přehrada Slapy Vodní přehrada Slapy Slapy (17.3 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (22.1 km)