Láskyplné vztahy jsou základem života

Láskyplné vztahy jsou základem života

Adresa:

Praha 4, Údolní 211/1

Termín: 18.10.2017
Vstupné:

500 Kč

18říjen středa 18:00

Žánr: ostatní akcepřednášky


Láska a emoce jsou motivací v každém okamžiku našeho života, naše láskyplné vztahy nám dávají sílu, která nás vede v životě a jejich charakter tvaruje naše životy. Bůh je esencí Lásky a naším spojením se Světlem, ale Láska je také Ohněm a někdy nás Láska může dohnat k šílenství…

Potřebujeme tedy pracovat na našem vztahu k Lásce, stejně tak jako musíme pracovat na našich Láskyplných vztazích, protože tyto vztahy jsou naší cestou ke štěstí… Láskyplný vztah je spojen se schopností radovat se a to je spojeno se schopností cítit potěšení.

Alicia Hamm je šamanka původem z Argentiny, která přijala jméno „Most“ (the Bridge). Alicia následuje tradice indiánských kmenů (Lakota a Hopi ) severní a jižní Ameriky. Na svých seminářích pracuje s lakotským šamanským léčivým kruhem (Medicine wheel), lakotskou školou snů (the Dream school). Na seminářích používá a pracuje s kyvadlem, krystaly, učí čištění aury, otevření čaker, meditace. Její přístup vychází z principu, že ona je pouhým nástrojem – Mostem, semináře řídí formou chanellingu. Alicia svým léčením umí přesně lokalizovat naše bloky, které jemným způsobem pročišťuje, uvádí nás do našeho středu, do spojení se silou přírody a do naší jednoduchosti. Dokáže posílit naše duševní síly a podpořit naši transformaci. V současnosti žije Alicia na Baleárských ostrovech v Palma de Mallorca a vede semináře, rituály a setkání po celé Evropě. Mluví španělsky, německy a anglicky.

Místo: Akademický klub (Akademie léčivé výživy), Údolní 1, Praha Braník (areál Pivovaru Braník).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Láskyplné vztahy jsou...

Villa Seven HillsPraha (856 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.4 km)

Union Hotel PraguePraha (4.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.3 km)