Loadstar + BTK + Daxta MC

Loadstar + BTK + Daxta MC

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 16.6.2017
Vstupné:

247 – 274

16červen pátek 23:00

Žánr: koncertyElektronika

Umělci: BTKLoadstarDaxta MC


16. června proběhne v Roxy DnB noc. Vystoupí na ní duo Xample a Lomax z Bristolu s projektem Loadstar a brazilský DJ a producent BTK. Jako český support se objeví Daxta MC.

Jistě znáte klasické řecké přísloví: „Celek je víc než jen součet jeho částí.“ V případě Loadstar to platí dvojnásob. Loadstar jako společný projekt úspěšných producentů Xample a Lomaxe funguje od roku 2010 a obratně balancuje mezi elegantním liquid funkem (Stepped Outside) a kvalitním mainstreamem jako např. track Refuse to Love. Výjimkou u Loadstar nejsou ani tvrdší polohy jako v případě šlapavého Bomber. Loadstar přenášejí svůj technický um a preciznosti i do dj setů, při kterých kombinují nejnovější djské technologie a výsledkem jsou jejich nezapomenutelné „4 hands“ sety.

Tvrdší část noci bude kralovat brazilský dj a producent BTK, který za svou kariéru vydával po několika labely Renegade Hardware, Shogun nebo Playaz, ale domov našel až ve Virus Records, navíc si v roce 2010 založit i vlastní label Dutty Audio. BTK je známý nejen plodnou spoluprací se švýcarským Optivem – Zero Tolerance, ale i vlastní produkcí a remixy např. Galactic od Philip TBC. 16. června představí ROXY velmi silný line up představující drum&bass ve všech jeho barvách a příchutích, buďte u toho.

Dvojici Loadstar tvoří Gavin Harris a Nick Hill, ve světě drum and basu spíše známí jako Xample a Lomax. Dvojice se prvně potkala v Liverpoolu, když zde Gavin studoval na univerzitě. Již v té době se ale oba věnovali svým sólovým...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Loadstar + BTK + Daxta MC

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)