Hans Zimmer v Praze

Hans Zimmer v Praze

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 4.6.2017
Vstupné:

1490 - 5490 Kč

4červen neděle 19:00

Žánr: koncertyfilmová hudbaklasikaklasická

Umělci: Hans Zimmer


HANS ZIMMER SE VRACÍ DO EVROPY V ROCE 2017 V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ VYSTOUPÍ 4. ČERVNA

Hans Zimmer, v Hollywoodu nejžádanější a průkopnický skladatel filmové hudby, jehož 100 filmové skóre vydělalo na pokladnách kin přes 24 miliard dolarů, se vrací do Evropy v létě roku 2017 po prvních koncertech ve Spojených státech a Austrálii.

Hans, jehož hudbu si můžete v současné době poslechnout na britském BBC Rádiu 1 v pořadu Zázračná planeta II (Planet Earth II) a na internetové stanici Netflix v ambiciózním seriálu ‘The Crown’, vystoupí na podiu  se svou 15 člennou kapelou společně s orchestrem a sborem, tedy s více než šedesáti umělci.

Živé turné Hanse Zimmera představuje mnohovrstevnatý zážitek pro milovníky neobyčejných koncertů. Tento přinese skladby z bohaté hudební kariéry Zimmera napříč několika dekádami jeho tvorby.

Hansovo vůbec první turné s názvem 'Hans Zimmer odhalen’ (‘Hans Zimmer Revealed’) v roce 2016 odstartovalo dvěma vyprodanými koncertními večery v londýnské Wembley Aréně před zahájením 33 po sobě jdoucích vystoupení v hlavních evropských metropolích včetně Paříže, Prahy, Berlína, Mnichova, Ženevy, Dublinu nebo Vídně. Skvělé recenze po každém vystoupení a neuvěřitelný přímý ohlas přiměly Hanse přidat do turné v roce 2017 poprvé i Skandinávii.

Živá vystoupení Hanse Zimmera začínají v roce 2017 na západním pobřeží USA, pak budou pokračovat v Austrálii a na Novém Zélandu. Následují koncerty v Evropě, po kterých bude následovat návrat do Spojených států na plnohodnotné americké turné.

Hans Zimmer je německý autor filmové hudby, který je považován za vůbec nejvýznamnějšího filmového hudebního skladatele současnosti

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hans Zimmer v Praze

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)