Reebok Yoga Sensation 2015

Reebok Yoga Sensation 2015

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 21.6.2015
Vstupné:

590,-

21červen čtvrtek 01:00

Žánr: sportzdarma


Mezinárodní den jógy a zároveň slunovrat Praha oslaví tím nejlepším možným způsobem. Ve vysočanské o2 aréně se v neděli 21. června uskuteční 2. ročník jógového festivalu Reebok Yoga Sensation, na který se sjedou dvě tisícovky příznivců jógy z celé republiky. Lekce povede dvacet jedna špičkových instruktorek a instruktorů, program se odehraje ve čtyřech sálech včetně hlavní plochy o2 arény. Hlavní hvězdou bude Američanka Tara Stiles, osobní trenérka herečky Jane Fonda a spisovatele Deepak Chopra. Kromě jógy bude na programu i fitness program Les Mills.

Festival Reebok Yoga Sensation začíná úderem 9. hodiny ráno, kdy o2 arénu znovu po roce ovládne klidná síla a úžasná atmosféra choreografie světově uznávaného scénografa a režiséra Yemiho A. D. V padesátiminutových blocích si převážně účastnice akce budou moct zacvičit na sedmnáct stylů jógy. Za všechny jmenujme power jóga, partner jóga, wakey wakey jóga, flexi flow jóga, vinyasa jóga, dance jóga, iyengar jóga a samozřejmě strala jóga, jejíž autorkou je právě Tara Stiles.

Hodinovou lekci Les Mills povede Švédka Kristin Andersson. Fanoušci tohoto stále populárnějšího fitness programu ji určitě znají z videí. Kristin předcvičovala mimo jiné v Las Vegas a Torontu a stejně jako Tara Stiles do Česka přijíždí poprvé.

Konec Reebok Yoga Sensation je naplánovaný po 17. hodině, kdy se uskuteční speciální překvapení. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketstream za 590 korun. Každý, kdo v neděli přijde s platnou vstupenkou do o2 arény, dostane dárek yogamatku Reebok zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Reebok Yoga Sensation...

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)