Z Prahy se v neděli stane hlavní město jógy. Vypukne Yoga Sensation 2015

Z Prahy se v neděli stane hlavní město jógy. Vypukne Yoga Sensation 2015  

Patříte mezi sportovní nadšence a v záplavě hudebních a filmových festivalů se snažíte nacházet ty, které vám nabídnou také dostatek sportovních aktivit? Máte rádi jógu či fitness programy? Tak právě pro vás již tuto neděli odstartuje festival Reebok Yoga Sensation, aby oslavil nejen Mezinárodní den jógy, ale také letní slunovrat.

V neděli 21. června se promění Praha v hlavní město jógy, jehož centrem se stane O2 aréna. Právě zde se sjedou milovníci tohoto cvičení včetně známých zahraničních kapacit. Lekce budou probíhat ve čtyřech sálech včetně hlavní plochy vysočanské arény a povede je celkem dvacet jedna špičkových instruktorek a instruktorů.

Nejočekávanější lekce připraví Američanka Tara Stiles, která je osobní trenérkou herečky Jane Fonda či spisovatele Deepak Chopra, a Švédka Kristin Andersson, jenž si připraví pro návštěvníky fitness program Les Mills.

Akce odstartuje již devátou hodinou ranní. Celkem si budou moci návštěvnice a návštěvníci zacvičit na sedmnáct stylů jógy. Na programu je například power jóga, wakey wakey jóga, dance jóga, strala jógy a mnoho dalších. Program pak zahájí choreografie od Yemiho A. D. Kromě cvičících hodin je na programu také hudební relaxace. Konec je naplánovaný na pátou hodinu odpolední, kdy se uskuteční speciální překvapení.

Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji. Za jeden lístek zaplatíte 590 korun. V rámci vstupenky máte ale také dárek. Kdo při vstupu do o2 arény předloží platný lístek, obdrží yogamatku zdarma. Na cvičení v menších sálech je nutné se předběžně objednat. Zbývají ale už jen poslední místa! Lekce na hlavní ploše arény pak budou přístupné pro všechny a přihlášení. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!