Selah Sue

Selah Sue

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 7.12.2014
Vstupné:

690

7prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldsouljazzreggaefunk

Umělci: Selah Sue


Pětadvacetiletá Selah Sue, vlastním jménem Sanne Putseys, se narodila v malém belgickém městě a o kariéře zpěvačky jako malá ani neuvažovala. Teprve na střední škole, ovlivněná Lauryn Hill a Bobem Marleym, začala zpívat v malých klubech a podomácku nahrávat svoje první písničky, které potom sdílela na sociální síti Myspace.

Netrvalo dlouho a nakažlivý hlas mladé zpěvačky se veřejnosti dostal pod kůži. Vedle zástupu fanoušků, který den ode dne narůstal, její tvorbu objevili i producenti. Zrodila se hvězda, která zakrátko spolupracovala se samotným CeeLo Greenem a uhranula dokonce Prince nebo Stevie Wondera.

Selah patří mezi umělkyně, které se nebojí plout mezi žánry. Její skladby jsou omamným koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae. Po úspěšném debutovém albu s výmluvným názvem „Selah Sue” chystá s producenty Robinem Hannibalem a Ludwigem Goranssonem svou druhou desku. Tu zpěvačka plánuje vydat v únoru příštího roku. Ochutnávku z tohoto alba v podobě nového singlu odhalí už na přelomu října a listopadu.

Pětadvacetiletá Selah Sue, vlastním jménem Sanne Putseys, se narodila v malém belgickém městě a o kariéře zpěvačky jako malá ani neuvažovala. Teprve na střední škole, ovlivněná Lauryn Hill a Bobem Marleym, začala zpívat v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Selah Sue

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)