Waltari + Support Lesbiens - Praha

Waltari + Support Lesbiens - Praha

Adresa:

Praha 1, Národní 20

Termín: 18.11.2014
Vstupné:

385

18listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyRockPopCrossover

Umělci: WaltariSupport Lesbiens


Je tomu již dvacet let, co se Support Lesbiens a Waltari střídali na jednom pódiu na pražském festivalu Cross Town Traffic. Na podzim si to zopakují na svém prvním společném turné, které vypukne 15.listopadu v Pardubicích.

“Waltari znám přes dvacet let a i když byli vždy tvrdší kapelou než my, líbilo se mi, jak mají stylově široký záběr. Myšlenku společného turné podpořilo i setkání s jejich klávesistou, který se přišel podívat na křest naší poslední desky" říká kytarista Hynek Toman.

A budou to právě skladby z loňského alba Leave A Message 420 602 30 30 35, které doprovodí největší hity Support Lesbiens na podzimním turné. Vedle stálic typu Sweet Little Something, Cliché nebo Twice Shy tak zazní např. Changes, The City nebo aktuální a nejúspěšnější singl z poslední desky

Hudební dobrodružství kapely Waltari se započalo v první polovině 90. let a od té doby si našlo místo snad téměř v každém srdci pravých milovníků rockové muziky. Originálním mícháním nejrůznějších aspektů klasické...
Support Lesbiens je česká hudební skupina, která vznikla roku 1992. Dostala se do semifinále soutěže Marlboro Rock-in a získala smlouvu u Sony Music. Skupina se rozpadla v roce 1996, ale o čtyři roky později se zase sešla.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Waltari + Support...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)