Čínský národní cirkus

Čínský národní cirkus

Adresa:

Praha 4, 5.května 65

Termín: 22.3.2014
Vstupné:

390,- až 990,-

22březen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcecirkus


Čínský národní cirkus slaví 25. výročí svého vzniku. V rámci oslav chystá nejvýpravnější a nejpropracovanější show ve své historii! Mezi zeměmi, ve kterých mistři tradičního čínského akrobatického umění svůj nový program SHANGHAI NIGHTS představí, nechybí Česká republika.

Od 18. do 23. března 2014 Čínský národní cirkus vystoupí v Liberci, Ostravě, Brně, Pardubicích, v Praze a Českých Budějovicích.

Jak už název napovídá, nový program diváky zavede do Šanghaje, konkrétně do jednoho ze šanghajských barů. Šanghaj – často označovaná za Paříž Orientu, byla od poloviny 20. století rychle se rozvíjejícím, dynamickým městem, ve kterém se mísily nejrůznější kultury, národnosti a projevy globální módy.

Po tisíciletí nedotčená čínská kultura se postupně prostřednictvím tohoto ambiciózního přístavního města otevírala novému uspořádání světa. Vznikl tak fenomén, který se stal pro celou Čínu ukazatelem na dlouhé cestě do nové doby. Tato zvláštní epizoda čínských dějin se samozřejmě nezastavila ani před akrobacií. Tradice a inovace se spojovaly v mnoha čajovnách, velkých divadlech i v nechvalně známých varieté a na základě více než 2000 let starého umění vznikala nová forma projevu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čínský národní...

Union Hotel PraguePraha (431 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (751 metrů)

Royal Court HotelPraha (945 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 850 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (997 m)