Kinga Głyk

Kinga Głyk

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 30.4.2024 v 21:00 hod. (úterý)
Vstupné:

530 Kč.

30duben úterý 21:00

Žánr: koncertyjazz Praha


Fenomenální polská basistka Kinga Głyk je vycházející hvězdou nové generace funkové scény. Své hudební dobrodružství začala již ve 12 letech, kdy hrála v rodinné kapele Głyk P.I.K. TRIO, a již v roce 2015 vydala své debutové album Rejestracja.

CD okamžitě získalo pozitivní recenze v Trójka Polskie Radio a v časopisech jako Jazz Forum a Twój Blues. V každoroční anketě Jazz Top a Blues Top byla nominována hned v několika kategoriích. V červnu 2016 bylo na Facebooku Bass Player United zveřejněno video, na kterém Kinga hraje skladbu Erica Claptona Tears in Heaven a dosáhlo 10 milionů zhlédnutí. V roce 2017 jí vyšlo u vydavatelství Warner Music studiové album Dream, na kterém vystupují někteří z nejznámějších světových hudebníků, například Greg Hutchinson (bicí), Tim Garland (saxofon) a Nitai Hershkovits (klavír).

V nedávné době vydala své již páté album s názvem Real Life. Album spoluprodukoval zakladatel skupiny Snarky Puppy Michael League a podílela se na něm působivá sestava hudebníků, mezi nimiž jsou Robert "Sput" Searight, Casey Benjamin, Brett Williams, Nicholas Semrad, Julian Pollack, Celeb Sean McCambell a Grégoire Maret. Kinga Głyk hraje velmi atraktivní taneční hudbu, směs funku, soulu a R´n´B, která vás okamžitě donutí k tanci! Kapela hraje velmi energicky a na velmi vysoké instrumentální úrovni! Tento koncert bude skutečným svátkem funku!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

2květen čtvrtek 20:00

3květen pátek 19:30

Carmen Souza

, Karlovo náměstí 23 Koncert

Ubytování v okolí akce Kinga Głyk

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)