Poletíme?

Poletíme?

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 17.10.2024 v 20:00 hod. (čtvrtek)
Vstupné:

106 – 590 Kč

17říjen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyFolk Banjo punk Praha

Umělci: Poletíme?


Skupina Poletíme? vydá v roce 2024, po šesti letech, novou studiovou desku a na 17. 10. 2024 plánuje oslavu v podobě největšího samostatného koncertu ve své dosavadní historii. Šesté studiové album vyjde před prázdninami roku 2024, takže si ho fanoušci mohou naposlouchat a přijít si pak společně zazpívat s kapelou do Velké Lucerny.

Slovy organizátora akce: „Poletíme? umí odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. Diváci se budou smát, výskat, tančit nebo přeběhne jim mráz po zádech, když v písni pojmenují jejich problém. Vtipné, poetické a přímočaré texty jsou totiž devízou kapely. Poletíme? se bezpečně zařadili ke špičce české hudební scény. Jejich koncerty bývají po celé republice narvané a za dobu své existence se stali koncertní jistotou, která umí roztančit všechny věkové kategorie bez rozdílu.

Poletíme? jdou přímo k jádru věci. Díky chytlavému propojení rocku, swingu, punku, folku a country okořeněnému pořádnou dávkou energie, posypanou štiplavou porcí originálního humoru se jim to daří. Život je krátký, tak proč...
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Poletíme?

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (723 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (819 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (704 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (529 m)