Cyklistické kroužky pro děti - Jaro 2024 (Praha)

Termín: 4.4.2024

4duben čtvrtek 15:30

Žánr: sportcyklo cyklistický kroužek volný čas děti pro děti Praha


Cyklistické Kroužky pro Děti v Praze s KubaCykloškolou - Jaro 2024

KubaCykloškola s radostí oznamuje spuštění nových cyklistických kroužků pro děti ve věkovém rozmezí 5 až 12 let, které se budou konat v Praze od dubna 2024. Nabízíme výuku v nádherných přírodních lokalitách Prahy 6 (Divoká Šárka), Prahy 4 (Milíčovský les, Kundratice a Jesenice) a Prahy 8, kde využíváme různorodých terénů od lesních stezek po technické trailové sekce.

Nabídka Cyklistických Kroužků:

  • Přizpůsobení Věku a Schopnostem: Naše kroužky jsou navrženy tak, aby odpovídaly věkovým a schopnostním úrovním dětí, čímž zajišťujeme, že každý účastník si užije kolo na plno.
  • Zkušení Instruktoři: Tým tvoří profesionální trenéři s bohatými zkušenostmi, kteří jsou připraveni předat dětem znalosti od základů až po pokročilé cyklistické techniky, včetně jízdy na trailu a triků.
  • Program začíná u základů a postupně přechází k pokročilým technikám, jako je efektivní brždění, přehazování a manévrování v technických úsecích.
  • Děti mají šanci vyzkoušet si nově nabyté dovednosti v reálných podmínkách na trailech, pumptrackech a skokánkách.
  • Kromě výuky se zaměřujeme na zábavné aktivity a hry na kolech, aby byla cyklistika pro děti atraktivní a zábavná.

Kroužky se konají od dubna, s týdenními lekcemi trvajícími 90 minut.

Přidejte se k nám na jaře 2024 a dopřejte svým dětem nezapomenutelné zážitky plné cyklistiky, dobrodružství a zábavy v krásném přírodním prostředí Prahy. KubaCykloškola je tu, aby vašim dětem poskytla základy a motivaci pro celoživotní lásku k cyklistice.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce