Portless 30 let od založení Support Lesbiens

Portless 30 let od založení Support Lesbiens

Adresa:

Praha, Malostranské náměstí 21

Termín: 16.11.2023
Vstupné:

360 - 400

16listopad čtvrtek 20:30

Žánr: koncertyrock Praha

Umělci: Portless


Kryštof Michal s kapelou Portless oslaví 30 let od založení Support Lesbiens.

V pražském klubu Malostranská Beseda zazní 16. listopadu známé hity kapely Support Lesbiens. Kryštof Michal společně s bývalými členy této kapely, kteří jsou zároveň současnými členy kapely Portless (René Rypar, Zbyněk Raušer, Jan Daliba), vzpomene na největší úspěchy své kariéry.
„S klukama z kapely jsme se rozhodli zahrát našim fanouškům staré hity a určitě bude čas i na naši novou tvorbu z éry Portless. Písně do playlistu pečlivě vybíráme tak, aby bylo zastoupeno každé období. Tedy od ranných devadesátek až po současnost. Starým hitům Support Lesbiens jsme se věnovali i celý tento rok na letních festivalech“, říká Kryštof Michal, který se stal na několik dlouhých a úspěšných let tváří kapely a jehož příchod před třiceti lety byl de facto impulzem ke vzniku Support lesbiens. 

Kapela Portless vznikla v roce 2012 po rozpadu kapely Support Lesbiens. Portless tvoří Kryštof Michal a další tři členové původní kapely Support Lesbiens Jan Daliba, René Rypar a Zbyněk Raušer.Během krátké chvíle si získala zpět...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce