Nejmladší kytarový virtuóz české hudební scény předvede svůj talent na letním jazzovém festivalu na Chodovské tvrzi v Praze

Chodovská tvrz je jedinečná svou komorní atmosférou šansonových, operetních a hlavně jazzových koncertů. V létě se kulturní program přesouvá na malebné nádvoří tvrze, kde se v průběhu července vystřídá Letní scéna Divadla Na Jezerce, festival vážné hudby Tóny Chodovské tvrze a Jazz & Blues Fest.

Tři dny, šest koncertů, komorní atmosféra kruhového nádvoří historické vodní tvrze a letní obloha. Takový je Jazz & Blues Fest Tvrz.

„Pro letošní čtvrtý ročník Jazz & Blues Festu je charakteristická žánrová pestrost, značné zastoupení hvězd či oceňovaných osobností jazz & blues scény a také to, že čtyři ze šesti koncertů budou zpívané, tedy posluchačsky vstřícné. Každý divák si přijde na své
a zároveň může objevit nové muzikanty či žánry.“ zve na festival pod širou oblohu dramaturg a kytarista Pavel Obermajer.

Jižní Město, nejvíce zalidněná městská část, také ale nejzelenější část Prahy, ve které lze najít i klenoty, jako unikátní Chodovskou tvrz. Překvapí vás, jak snadno se k ní dostanete od metra Chodov, a že autobusem ze Smíchova jste u tvrze za pouhých 14 minut.

PODROBNÝ BOHATÝ PROGRAM ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jazz & Blues Fest

Top Hotel PrahaPraha (794 metrů)

Residence TrafickPraha (3.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (6.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (6.9 km)