Jaroslav Uhlíř vystoupí v pražském divadle Hybernia

Adresa:

Praha

Termín: 31.3.2022

31březen čtvrtek 19:00

Žánr: koncertypop

Umělci: Jaroslav Uhlíř s kapelou


Nenechte si ujít průřez celoživotní tvorbou jedné z českých hudebních legend. Konkrétně uznávaného skladatele Jaroslava Uhlíře, který se svou kapelou 31. března rozezní pražské divadlo Hybernia Vstupenky jsou již nyní v předprodeji v síti TicketLIVE.

Koncert nabídne divákům nejen nevšední podívanou a skvělý zážitek, ale zejména vzpruhu v době komplikovaných časů. Na tu se po dlouhé odmlce těší jak hlavní aktér, tak i jeho skalní publikum.

Není nutno váhat s koupí vstupenek

Jeden z nejvýznamnějších žijících hudebních skladatelů u nás Jaroslav Uhlíř se závěrem března v doprovodu své kapely objeví na prknech divadla Hybernia. Přestože poslední léta bojoval s vážnými zdravotními problémy, chuť koncertovat rozhodně neztratil. A tak si po sérii zrušených letních vystoupeních připravil pro své malé i velké fanoušky opravdovou hudební lahůdku – jedinečný koncertní program svých největších hitů, který bude zážitkem pro celou rodinu.

Pražský rodák, jenž tíhnul k muzice už od dětství, na přání maminky vyměnil malou foukací harmoniku za klavír, na němž složil nespočet nezapomenutelných písní jako Není nutno, Severní vítr je krutý nebo Holubí dům. Ani o tyto skladby diváci na vystoupení rozhodně nepřijdou.

Vstupenky na oba koncerty Jaroslava Uhlíře zakoupíte v předprodeji v síti TicketLIVE (Praha).

Organizátoři upozorňují, že události proběhnou dle aktuálně platných nařízení vlády ČR proti šíření covid-19.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce