Přivítejte jaro tancem a hudbou: Anglo-American University láká na Spring Music Festival

Adresa:

Praha, Letenská 120

Termín: 28.4.2024
Vstupné:

zdarma

28duben neděle 14:00

Žánr: koncertypop jazz tanec


Neděle 28. dubna bude na pražské Anglo-American University (AAU) patřit hudbě. Studenti tu pořádají další ročník dne plného hudby a tance pod názvem Spring Music Festival. Program se uskuteční přímo na nádvoří Thurn-Taxisova paláce, kde AAU sídlí, a také v místním podniku Café des Taxis.

Na akci, která startuje v neděli ve 14 hodin a potrvá až do 19 hodin, vystoupí zpěvačky Erika Nováková a Izabela Chalupníková se směsicí popové a jazzové hudby nebo DJ Gadjo. Ten dlouhodobě působí na Radiu 1 a pravidelně vystupuje v klubech v Londýně, Hamburku nebo v Berlíně. Konat se tu budou ale i různé workshopy a studentské performance.

Na stagi v Turn-Taxisově paláci se dále představí talentované studentky AAU Genevieve Flores a Brooklyn Ferensová i její absolvent pod uměleckými jménem DJ Enzo, který během sobotního odpoledne roztočí nejnovější skladby spolu s nadčasovou klasikou.

Mimo pódium čeká na návštěvníky atraktivní zábava určená pro studenty, děti i dospělé v podobě malování na obličej, třpytivého tetování a ručně vyráběných šperků. Zástupci univerzitních klubů jógy, tance a fotbalu si připravili workshopy, které zaujmou zkušené jogíny a taneční i fotbalové nadšence.

Vstup na akci plnou hudby a umění je zdarma.

Návštěvníci se na nádvoří Thurn-Taxisova paláce (Letenská 120, 188 00 Malá Strana) dostanou z Letenské ulice nebo průchodem z Vojanových sadů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

6květen pondělí 20:00

7květen úterý 21:00

Laco Deczi & New York Celula

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert