Přejít na stránky Ticketpro.cz

Joe Bonamassa (USA)

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 5.10.2013
Vstupné:

Vstupenky od 1.290Kč. Pro klienty České spořitelny 20% sleva

5říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyblues


Slavný americký kytarista Joe Bonamassa se v rámci světového turné vrátí 5. října do Prahy. Se svou kapelou vystoupí v Kongresovém centru.

Slavný americký kytarista Joe Bonamassa se vrací do Prahy!  

  Slavný americký kytarista Joe Bonamassa se v rámci světového turné vrátí 5. října do Prahy. Se svou kapelou vystoupí v Kongresovém centru. Tento kritiky i posluchači oceňovaný hudebník na koncertě zahraje průřez své dosavadní tvorby včetně novinek z chystaného alba, které je naplánované na druhou polovinu letošního roku.  

Bonamassa je považován i přes svůj relativně mladý věk za jednoho z nejlepších současných hráčů na kytaru. Je řazen na úroveň Jeffa Becka či Stevie Ray Vaughana, o čemž svědčí nejen neustále se zvětšující počet obdivovatelů, ale i ohlasy odborných hudebních médií a kritiků.

Na kytaru začal hrát ve čtyřech letech a už ve 12 předskakoval na koncertě B. B. Kinga. Posbíral mnoho hudebních ocenění včetně nejlepšího kytaristy roku, profesionální kariéru odstartoval ve 25 letech a od té doby vydal 13 samostatných alb a všechna ve svém vlastním vydavatelství J&R Adventures. Bonamassa je také znám svým neutuchajícím zápalem pro hudbu. Během roku je schopen odehrát průměrně 200 koncertů a k tomu vydat minimálně jedno až dvě alba. Mimo sólové kariéry se podílí také na řadě dalších hudebních projektů a kooperací včetně vlastní nadace „Keeping The Blues Alive“, což se by dalo volně přeložit jako „Nenechme blues zemřít“. 

Joe Bonamassa a jeho podzimní koncert bude patřit bezpochyby k tomu nejlepšímu, na co se milovníci blues a kytarového mistrovství mohou v letošním roce těšit. Je nejen pokračovatelem legend jako Jeff Becka nebo Erica Claptona, ale nejlepším kytaristou své generace, který má velmi dobře nakročeno tyto legendy následovat.  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Joe Bonamassa (USA)

Union Hotel PraguePraha (497 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (873 metrů)

Royal Court HotelPraha (910 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 860 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 075 m)