Přejít na stránky Ticketpro.cz

Neřež - křest CD

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 26.4.2013

26duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty křest soutěž


Společný koncert skupiny Neřež a první slovenské Superstar 26.4. v Paláci Akropolis se stane zároveň křtem jejich nového alba Vlakem na Kolín.

Společný koncert skupiny Neřež a první slovenské Superstar 26.4. v Paláci Akropolis se stane zároveň křtem jejich nového alba Vlakem na Kolín.

V těchto dnes vychází CD se záznamem společného koncertu skupiny Neřež a první slovenské Superstar Katky Koščové. Jmenuje se Vlakem na Kolín a výše jmenovaní umělci ho pokřtí během koncertu v pražském Paláci Akropolis v pátek 26. dubna. Skupina Neřež je volným pokračováním legendárních Nerez. Zakládali ji současní členové Neřež Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál spolu se Zuzanou Navarovou. Kapela vydala tři zásadní desky – Masopust, Na vařený nudli a Ke zdi. V roce 1994 se jejich cesty rozešly a Zuzana Navarová pokračovala v sólové kariéře. Se skupinou KOA vydala několik CD. V roce 2004 podlehla zpěvačka zákeřné chorobě. Neřež vzniknul z Kapely Jarka Nohavici v roce 1998. Skupina vydala již sedm řadových alb a kromě vlastních koncertů doprovází také Marii Rottrovou. Zdeněk Vřešťál je autorem hudby k filmu Román pro muže podle stejnojmenné knihy Michala Viewegha. Katka Koščová vyhrála v dubnu 2005 soutěž Slovensko hledá Superstar. Dosud vydala alba Jeste sa nepoznáme, Naboso, Nebotrasenie a Štedrý večer. Album Vlakem na Kolín obsahuje dvě písně Katky Koščové, několik skladeb Neřež, ale především největší hity skupiny Nerez v interpretaci Katky (zpívá skvěle česky) a Neřež v rozšířené sestavě. V kapele se vynikajícími výkony blýsknou Vít Beneš (klávesy, akordeon, dříve United Flavour), Filip Benešovský (basa, zpěv, hraje ve skupině Marie Rottrové, s Romanem Dragounem, příležitostně v projektu Pink Floyd – The Wall), Robert Fischmann (flétny a perkuse, mj. hraje ve skupinách Bran a Talisesyn), Jiří Krhut (bicí, hraje v několika ostravských skupinách), Vít Sázavský (kytara, viola, zpěv, dříve Nerez, J. Nohavica, dnes Neřež a Marie Rottrová), Dano Špiner (Katka Koščová a Andrej Šeban) a Zdeněk Vřešťál (kytara, zpěv, dříve Nerez a J. Nohavica, dnes Neřež a M. Rottrová). Hvězdná sestava, která vystoupí 26. dubna v Akropoli, je zárukou vrcholného uměleckého zážitku. „Dlouho jsme hledali náhradu za Zuzanu Navarovou a teď je to konečně ono! Katka Koščová zpívá Nerez a my se vracíme k našim kořenům…“, láká své fanoušky Zdeněk Vřešťál.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Neřež - křest CD

Žižkovská televizní věžPraha (201 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (194 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 610 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 417 m)