Přejít na stránky Ticketpro.cz

F. M. Dostojevskij: Bílé noci

Adresa:

Praha 11, Malenická 1784

Termín: 29.10.2012
Vstupné:

250 Kč, slevy Isic, Alive, Itic a Seniory: 220 Kč

29říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadlo


Tereza Kostková a Radek Valenta tak v režii Jaromíra Pleskota nabízejí ke shlédnutí klenot světové literatury, jenž zaručuje vysoce emotivní zážitek. Už řadu desítek let příběh klasika Dostojevského strhává a podmaňuje si čtenáře i diváky na celém světě.

Legendární představení divadla Viola

Pražské komorní divadlo Viola dalo vzniknout legendárním představením jako Lidský hlas s Jaroslavou Adamovou nebo Bílým nocím, kde zazářili Petr Kostka a Carmen Mayerová. Dcera Petra Kostky Tereza Kostková dnes o generaci později účinkuje v tomtéž představení v remaku původní inscenace. Dává nám tak možnost zažít úžasnou atmosféru doby, kdy se podle zahraničních recenzentů nad Prahou quot;zastavil divadelní bůh quot;.

Tereza Kostková se tak představuje i v jiné roli, než jak ji můžete znát z televizních seriálů nebo jako moderátorku. Představuje se jako úžasná a citlivá herečka, která Dostojevského text se svým hereckým partnerem Radkem Valentou přenáší do naší doby a pro dnešního diváka.

Tereza Kostková a Radek Valenta tak v režii Jaromíra Pleskota nabízejí ke shlédnutí klenot světové literatury, jenž zaručuje vysoce emotivní zážitek. Už řadu desítek let příběh klasika Dostojevského strhává a podmaňuje si čtenáře i diváky na celém světě. Příběh několika večerů za bílých nocí, za nocí, jaké mohou nastat jen když jsme mladí. Příběh o prvních láskách — čistých, tajených, bolavých. Příběh o samotě lidských duší. Příběh o mladých pro mladé — i starší. V příběhu dvou křehkých bytostí — Nastěnky a Snílka — možná spatříte i příběh vlastní. Starším možná připomene to dávno zapomenuté a vrátí je do mládí.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
250 Kč, slevy Isic, Alive, Itic a Seniory: 220 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ Praha 11

Podobné akce

10květen pátek 18:00

10květen pátek 19:00

Ubytování v okolí akce F. M. Dostojevskij:...

Top Hotel PrahaPraha (1 855 metrů)

Residence TrafickPraha (4.3 km)

VIPliving HouseboatPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (6.9 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.2 km)