Zažít Řepy Jinak 2020 - na Bílé hoře

Zažít Řepy Jinak 2020 - na Bílé hoře

Adresa:

Praha 6, Ke Kulturnímu domu

Termín: 5.9.2020
Vstupné:

zdarma

5září sobota 12:00

Žánr: festivaly


Zveme vás na 4. ročník originálního pouličního sousedského festivalu Zažít Řepy Jinak 2020! V květnu se kvůli opatřením vlády neuskutečnil Den sousedů na Bílé hoře, a proto se rozhodli organizátoři spojit dvě akce a pro letošní rok přesunuli festival ze Socháňovy ulice (před KC Průhon) na Bílou horu. Festival Zažít Řepy Jinak se tak uskuteční v blízkosti Kulturního domu Bílá Hora, který je spolupořadatelem akce. Součástí festivalu je také Areál poutního místa Panny Marie Vítězné na Bílé hoře se speciálním doprovodným programem.

Těšit se můžete na spoustu výborné muziky, velké množství stánků (občerstvení, výrobky, služby), workshopů a dílen pro děti i dospělé. Nebude chybět tanec, divadlo, soutěže pro děti a Nonstopradio - živé vysílání z Řep. Zahrají: POKOJ Č. 26 DAVID POMAHAČ THE RADICALS (ORIGINALLY FROM B-SIDE) JAN NIC ŘEPSKÝ SOUSEDSKÝ SBOR Máte chuť se zapojit? Vyrábíte zajímavé věci, nebo poskytujete služby, které chcete nabídnout sousedům?

Bavilo by vás zapojit se do organizace festivalu? Kontaktujte nás na dirbak@seznam.cz nebo +420 777 104 677 Pozor, místo konání není KC Průhon, ale lokalita Bílé hory u KD Bílá Hora: Praha 17 - Křižovatka ulic U Boroviček a Ke Kulturnímu domu. Součástí festivalu: Areál poutního místa Panny Marie Vítězné na Bílé hoře se speciálním doprovodným programem. VSTUP ZDARMA Sledujte info o festivalu a nic vám neunikne! Facebook Zažít Řepy Událost FB Instagram: @vzdyckytrochujinak

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

7čer - 8čercelý den

Festival Habrovka 2024

, na zahradě u kostela sv. Františka z Assisi Festival

Ubytování v okolí akce Zažít Řepy Jinak 2020...

Villa St. TropezPraha (1 086 metrů)

Volcano Spa HotelPraha (3.7 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (6.1 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (6.1 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (6.4 km)