Hudební festival Habrovka slaví 18 let

Adresa:

Praha 4, U Habrovky 66/2

Termín: 7.8.2020 8.8.2020
Vstupné:

229 Kč jednodenní, 299 Kč na oba dny

7srp - 8srp celý den

Žánr: festivaly


Hudební festival HABROVKA letos slaví svou plnoletost. Oslavy proběhnou ve dnech 7. a 8. srpna 2020 v zahradě kostela sv. Františka z Assisi v Praze 4.

Návštěvníci se mohou již tradičně těšit na skvělou hudbu, divadla i na pestrý doprovodný program na téma Improvizace. Zahrát přijedou Ty Syčáci, balkánskými rytmy inspirovaní Tygroo, romskou a kubánskou hudbou ovlivněná Rumbalgia, nebo britský kytarista Lewis Creaven s kapelou. Originální spojení rapových textů s jazzem, klasikou nebo balkánskou dechovkou předvede Shizzle Orchestra. Hudebním i vizuálním zážitkem bude performance Murals hudebníků Cyrila Kaplana a Michala Turka a skotské malířky Frances Sander, která na místě za doprovodu hudby vytvoří originální digitální malbu. Jedinečný společný koncert odehrají na HABROVCE také dvě výrazné zpěvačky a skladatelky současné české a slovenské hudební scény – Bára Zmeková a Nina Marinová.

Na festival zavítá také košická multiinstrumentalistka Sisa Feher a dirigent Brian Fentress s gospelovým sborem. Téma festivalu se odrazí i v divadelním programu – 20 000 židů pod mořem předvede novou improvizační show. Souboj v improvizaci svede také Teatr Novogo Fronta. A chybět určitě nebude ani jedinečný improvizátor a mistr slam poetry Anatol Svahilec. Sobotní dopoledne bude tradičně věnované rodinám s dětmi. Připravena jsou pro ně pohádková divadelní představení a tvořivé workshopy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hudební festival...

Residence TrafickPraha (2.6 km)

VIPliving HouseboatPraha (2.9 km)

Union Hotel PraguePraha (3.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (3.7 km)