B/Y Organism – Křest CD

B/Y Organism – Křest CD

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 30.7.2020
Vstupné:

Na sezení 350 Kč, na stání 220 Kč.

30červenec čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyjazzblueselektroambientworld music křest


V pouhých 20 letech je Daniel Bulatkin již jednou z vůdčích osobností mladé jazzové generace v České republice, který navzdory svému věku již spolupracuje se světovou jazzovou špičkou (Ulf Wakenius, Gary Husband, Gergo Borlai, Tineke Postma, Justin Faulkner…). Kirill Yakovlev je multižánrový kytarista a skladatel (u nás dobře známý ze svého projektu CIRILIC), který má na svém kontě již dvě úspěšná alba.Toto duo spolupracuje s vytíženými evropskými bubeníky/sidemany Utsim Zimringem a Petrem Nohavicou.

Organism usiluje o vytvoření nezapomenutelných hudebních textur a silných rytmů za použitím klavíru i varhan; kytary, duduku i balalajky; bicích, perkusí i elektroniky. Inspirováni world music, americanou, ambientem a bluesovou a jazzovou tradicí, Organism představuje novou syntézu žánrů a zvuků ve formátu varhanního tria. Jejich debutové album "The New Beginning" vyjde pod hlavičkou prestižního rakouského vydavatelství Alessa Records a představí celkem 11 autorských skladeb tvůrčí dvojice.

Kmotry alba budou zpěvačka Yvonne Sanchez a tajný zahraniční host. Jako speciální hosté se představí zpěvačka Allison Wheeler, kytarista a zpěvák Jonathan Ramirez a vizuální kouzelník Alexej Norkin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce B/Y Organism – Křest...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)