Klára Vytisková v Praze

Klára Vytisková v Praze

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 25.11.2020

Žánr: koncertypop

Umělci: Klára Vytisková


Po rozjeté klipové singlovce Just Be You, kterou Klára Vytisková v březnu uvedla svou druhé sólové album Love Is Gold, přichází s letním počasím čas na další singl a klip. Vznikl k podmanivému duetu Gold, je plný různobarevných květin a hlavní role v něm hrají Klára a Albert Černý, frontman Lake Malawi. Oba zmínění svůj společný song představí v dalším působivém videu také v rámci udílení Ceny Anděl 2019, které proběhne 20. června večer na ČT1. Na sklonku roku se pak společně potkají i na jednom pódiu na výjimečném dvojkoncertu Kláry Vytiskové a Lake Malawi, který bude 25. listopadu hostit pražský klub ROXY.

Co se použitých květin týče, jistě stojí za zmínku, že Vytisková při natáčení využila ty, které užití nečekalo: „Moje sestřenice Karol má velkou farmu na květiny Loukykvět, omylem vypěstovali nevhodnou várku tulipánů pro vázání kytic a dala mi je všechny k dispozici. Bylo jich opravdu mnoho! Po natáčení jsme je rozdávali všem sousedům!," vysvětluje držitelka ceny Anděl v kategorii Zpěvačka roku 2015. 

Klára Vytisková je mladá umělkyně, která se v poslední době věnuje hlavně zpěvu, skladbě, módě a moderování.Už při studiu jazzového zpěvu, se vrhla do realizace svých písniček a po tom co hostovala v několika kapelách...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Klára Vytisková v Praze

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)