Festival Alternativa 2020

Festival Alternativa 2020

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 6.11.2020 14.11.2020

Žánr: koncertyhudba koncerty

Umělci: Jacob Kirkegaard


Hluk, intimita, chaos i minimalismus. To letos nabídne 28. ročník pražského festivalu Alternativa, čtyřdenní přehlídka avantgardní a hutné hudby neomezující se na jednu úroveň pohledu. Jednotícím, volně plynoucím prvkem dramaturgie letošního ročníku je spolupráce, a to nejen na úrovni umělecké, ale i kurátorské.

Své střípky programu dají dohromady multidisciplinární spolek BCAA system, komunita okolo klubu Punctum - Krásovka a etablované promotérské skupiny Heartnoize Promotion a Wrong.

Mezi prvními jmény, které se v MeetFactory představí na podzim jsou Maria w Horn, Jacob Kirkegaard, NYX, Kapital Band 1, Scorn, The Big Orange, Krapo Quartet.

Prvními vlaštovkami z kurátorovaného úvodního večera v rukou promotérského kolektivu Wrong je londýnská performerka Naked zkoumající limity noisu v sevření BDSM estetiky a švédský, v Berlíně usazený producent rituálního post-industriálu Trepaneringsritualen. Kurátorovaný program na druhé scéně MeetFactory pak doplňuje pásmo zástupců lokální scény BCAA System a Punctum.

Domácí hudebníci budou mít v hlavním programu také výrazné zastoupení v impro-krautrockové jízdě Raw Deal z etablovaného labelu Stoned to Death.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Alternativa 2020

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)