Cavalluna – Tajemství věčnosti

Cavalluna – Tajemství věčnosti

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 27.2.2021

27únor sobota 19:00

Žánr: ostatní akceshow koně rodina děti akrobacie


Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás informovat, že velkolepá koňská show Cavalluna (dříve známá jako Apassionata), která se měla uskutečnit 27. února 2021, do pražské O2 areny dorazí až o další rok později. Představení „Cavalluna – Tajemství věčnosti“ se odehraje v novém termínu 5. února 2022 od 14 a 19 hodin. Vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín a není třeba je vyměňovat.

Cavalluna odhalí novou show vycházející ze sedmnácti let zkušeností a profesionálního produkčního týmu i hlavních protagonistů ve více než 30 městech. Jedinečné kvality představení dodávají jak krásná zvířata, tak i profesionální jezdci a akrobaté. Nezapomenutelné choreografie předvedou Luis Valença, Bartolo Messina, Sebastián Fernández, Sylvie Willms a další členové jezdecké akademie Hasta Luego Academy.

Cavalluna – Tajemství věčnosti slibuje spektakulární jezdecké výkony kombinované s artistickými prvky a emocemi nabité hudební kompozice – to vše spojené pohádkovým příběhem. Mamey, krásná dcera tajemného kmene se vydává na cestu napříč střední Amerikou, aby navrátila Kámen věčnosti jeho právoplatným majitelům, svému lidu. Na cestě se potká s mladým farmářem Joaquimem, který putuje za stejným cílem – společně se tak vydají za napínavým dobrodružstvím. Odhalí nakonec „Tajemství věčnosti“?

Detaily tohoto uměleckého díla fascinují návštěvníky všech věkových kategorií po celé Evropě. Cavalluna kombinuje dechberoucí výkony, harmonii mezi člověkem a zvířaty a nečekaná překvapení přímo před očima diváků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cavalluna – Tajemství...

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)